Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: 29. lokakuuta, 2021

Palofy Analytics, verkossa www.palofy.com, pitää vierailijoidensa tietoturvaa äärimmäisen tärkeänä. Tämä Tietosuojakäytäntödokumentti sisältää tiedot Palofy Analyticsin keräämistä ja tallentamista tietotyypeistä sekä kuinka hyödynnämme tietoja.

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset lisätietoja tietosuojakäytännöstämme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain toimintaamme verkossa sekä verkkosivujemme vierailijoita ja heidän niiden kautta jakamaansa ja/tai keräämäänsä informaatiota. Tämä käytäntö ei päde verkon ulkopuolelta tai muiden kanavien kuin tämän verkkosivun kautta kerättyyn tietoon. 

Hyväksyntä

Käyttämällä verkkosivujamme hyväksyt Tietosuojakäytäntömme sekä sen ehdot.

Tulkintoja ja määritelmiä

Tulkinta

Sanat, joiden alkukirjain on iso kirjain, on määritelty tarkoittamaan tässä dokumentissa seuraavia (niin yksikössä kuin monikkomuodossakin).

Määritelmiä

Tämän tietosuojakäytännön yhteydessä:

  • Käyttäjätili tarkoittaa Sinulle perustettua uniikkia käyttäjätiliä, jolla voit käyttää Palveluamme, tai sen osia.
  • Yritys (viitattuna "Yritys", "Me", tai "Meidän" tässä sopimuksessa) viittaa yritykseen Palofy Analytics Oy, Kanavakatu 1, 00160 Helsinki.
  • Evästeet (cookies) ovat pieniä laitteellenne verkkosivun toimesta asetettavia tiedostoja, jotka sisältävät mm. tietoja selaushistoriastanne verkkosivuillamme.
  • Maa viittaa: Suomeen
  • Laite tarkoittaa mitä hyvänsä laitetta, jolla Palvelua voi käyttää, kuten tietokone, älypuhelin tai tabletti.
  • Henkilökohtainen Data on mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön.
  • Palvelu viittaa verkkosivuihimme.
  • Palveluntarjoaja tarkoittaa mitä hyvänsä luonnollista tai juridista henkilöä, joka prosessoi dataa Yrityksen puolesta. Tämä viittaa kolmansiin osapuoliin, joita Yritys käyttää Palvelun toteuttamiseen, siihen liittyviin palveluihin sekä Palvelun käytön analysoimiseen.
  • Käyttödata viittaa automaattisesti kerättyyn dataan, joka syntyy, kun palvelua käytetään.
  • Verkkosivusto viittaa Palofy Analyticsin verkkosivustoon osoitteessa http://www.palofy.com
  • Sinä tarkoittaa Palvelun yksittäistä käyttäjää, tai yritystä, jonka toimesta käyttäjä käyttää Palvelua.

Henkilökohtaisen datan kerääminen ja käyttö

Kerätyt datatyypit

Henkilökohtainen data

Kun käytätte Palveluamme, saatamme pyytää Teiltä tiettyjä tunnistettavissa olevia henkilötietoja, jotta voimme tunnistaa Teidät tai ottaa yhteyttä Teihin. Näitä ovat esimerkiksi:

  • Sähköpostiosoite
  • Etu- ja sukunimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite
  • Käyttödata

Käyttödata

Käyttödata, jota keräämme Palvelun käyttäjiltä voi sisältää tietoja kuten laitteen IP-osoite, selain, selaimen versio, laitteesi käyttöjärjestelmä, Palvelun sivut, jossa Sinä olet vieraillut, vierailun ajankohta, sivuilla vietetty aika, laitetunnisteita sekä muuta diagnostiikkadataa.

Voimme myös tallentaa dataa, jonka käyttämänne selain lähettää vieraillessanne Palvelussa.

Evästeet ja jäljitysteknologia

Käytämme evästeitä (Cookies) ja muita vastaavia jäljitysteknologioita seurataksemme toimintaa Palvelussamme. Käytettyjä jäljitysteknologioita web beaconit, tagit ja skriptit, jotka keräävät informaatiota Palvelumme analysointia ja kehittämistä varten. Käytämme seuraavia teknologioita:

  • Evästeet (Cookies / Browser Cookies). Eväste on pieni laitteellenne asennettava tiedosto. Voit asettaa selaimesi kieltämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan evästeen lähettämisestä. Mikäli et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään Palvelun kaikkia osia/toimintoja. Mikäli et ole asettanut selaintasi kieltämään Evästeitä, palvelumme voi käyttää Evästeitä.
  • Web Beaconit. Sivuillamme ja sähköpostiviesteissämme voidaan käyttää pieniä web beacon -tiedostoja (tunnetaan myös nimillä clear gif, pixel tag, ja single-pixel gif) jotka mahdollistavat Yritykselle esimerkiksi sivun kävijämäärän tai sähköpostin avanneiden määrän laskemisen ja muut verkkosivuston tilastot.

Evästeet voivat olla "Pysyvä" tai "Istunto" -tyyppisiä. Pysyvät evästeet jäävät talteen laitteellenne, ja Istuntoevästeet poistetaan, kun suljet selaimesi.

Käytämme sekä Istunto- että Pysyvä -tyyppisiä evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tarpeelliset / Välttämättömät Evästeet

Tyyppi: Istuntoevästeet

Hallinnointi: Me

Käyttötarkoitus: Nämä Evästeet ovat välttämättömiä Palvelun tiettyjen osien toiminnan kannalta. Ne auttavat tunnistamaan käyttäjän sekä estämään käyttäjätilien vilpillisen käytön. Ilman näitä evästeitä palvelua ei voida toteuttaa, ja käytämme niitä yksinomaan toteuttaaksemme Teille nämä palvelut.

  • Evästekäytäntö / Ilmoituksenhyväksymisevästeet

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnointi: Me

Käyttötarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat onko käyttäjä hyväksynyt evästeiden käytön verkkosivustolla.

  • Toiminnalliset evästeet

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnointi: Me

Käyttötarkoitus: Nämä Evästeet mahdollistavat verkkosivulla tekemiesi valintojen, kuten kielivalinta ja käyttäjätunnus, muistamisen. Näiden Evästeiden tarkoitus on mahdollistaa Sinulle henkilökohtaisempi käyttökokemus sekä ettei Sinun tarvitse jokaisella vierailulla säätää asetuksia uudestaan.

Henkilötietojesi käyttö

Yritys voi käyttää Henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tarjotaksemme Palvelun ja sen ylläpitoon, ml. Palvelun käytön seuranta.

  • Jotta voit hallinnoida Tiliäsi: Palveluun rekisteröityneen käyttäjän hallinta. Antamasi Henkilötiedot antavat Sinulle pääsyn toimintoihin, jotka vaativat käyttäjäksi rekisteröitymistä.
  • Sopimuksen toteuttaminen:Ostamienne palveluidenn/tuotteiden tarjoaminen ja kehittäminen.
  • Yhteyden ottaminen:Voidaksemme ottaa yhteyttä Teihin sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai muilla vastaavilla sähköisillä viestintävälineillä kuten mobiiliapplikaation push-ilmoitukset, jotka koskevat tuotteisiin, palveluihin, tai toimintoihin liittyviä päivityksiä ja informatiivista viestintää mukaan lukien tietoturvapäivitykset.
  • Toimittaakseen Teille uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tarjoamistamme tuotteista ja palveluista, ellette ole valinneet olla vastaanottamatta niitä.
  • Pyyntöjen hallinta: Voidaksemme käsitellä ja hallinnoida Teidän pyyntöjänne.
  • Liiketoiminnan siirrot: Voimme käyttää tietojanne arvioidessamme tai toteuttaessamme sulautumista, yrityksen myyntiä, uudelleenjärjestelyä, purkamista tai muuta omaisuuden siirtoa joko toiminnan jatkuessa tai osana konkurssia, selvitystilaa tai muuta vastaavaa menettelyä, jossa hallussamme olevat käyttäjien henkilötiedot kuuluvat siirtyvään omaisuuteen.
  • Muihin tarkoituksiin: Voimme käyttää tietojanne muihin tarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, mainoskampanjoiden tehokkuuden mittaamiseen sekä Palvelumme, tuotteidemme, palveluidemme, markkinointimme ja käyttäjäkokemuksen arvioimiseen ja parantamiseen.

    Voimme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:
  • Palveluntarjoajille: Saatamme jakaa henkilötietojasi palveluntarjoajien kanssa seurataksemme ja analysoidaksemme Palvelumme käyttöä tai ottaaksemme Teihin yhteyttä.
  • Liiketoiminnan Siirrot: Saatamme jakaa tai siirtää henkilötietojasi sulautumisen, yhtiön omaisuuden myynnin, rahoituksen tai koko liiketoimintamme tai sen osan siirtyessä toisen yrityksen haltuun.
  • Liikekumppaneiden kanssa: Saatamme jakaa tietojasi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme Teille tiettyjä tuotteita, palveluita tai tarjouksia.
  • Suostumuksellasi: Voimme luovuttaa henkilötietojanne mihin tahansa erillisellä suostumuksellanne.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yritys säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä Tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietojasi sovellettavien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja lainmukaisten sopimusten ja käytäntöjen noudattamiseksi.

Yhtiö säilyttää myös käyttötietoja sisäisiä analyysejä varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi silloin, kun näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai Palvelumme toimivuuden parantamiseen tai jos meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää nämä tiedot pidempään.

Henkilötietojesi siirto

Tietojasi, mukaan lukien henkilötiedot, käsitellään yhtiön toimipisteissä ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Tämä tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää ja ylläpitää tietokoneilla, jotka sijaitsevat maakuntasi, osavaltiosi, maasi tai muun hallituksesi toimivallan ulkopuolella, jossa tietosuojalainsäädäntö voi poiketa lainkäyttöalueestasi.

Suostumuksesi tähän Tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen lähettämäsi tiedot edustavat suostumustasi siirtoon.

Yhtiö ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarvittaviin toimiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maalle, ellei käytössä ole riittävää tietojesi ja muiden henkilökohtaisien tietojesi valvontaa.

Henkilötietojesi paljastaminen

Liiketoiminnan siirrot

Jos yritys on mukana sulautumisessa, hankinnassa tai omaisuuden myynnissä, henkilötietosi voidaan siirtää. Annamme ilmoituksen ennen henkilötietojesi siirtoa ja niihin sovelletaan eri Tietosuojakäytäntöä.

Lainvalvonta

Tietyissä olosuhteissa Yhtiötä voidaan vaatia paljastamaan henkilötietosi, jos laki niin vaatii, tai vastauksena viranomaisten (esim. Tuomioistuimen tai valtion viraston) esittämiin pyyntöihin.

Muut lakisääteiset vaatimukset

Yhtiö voi luovuttaa Teidän Henkilötietojanne vilpittömässä mielessä sen ollessa välttämätöntä seuraavissa tapauksissa:

  • Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen
  • Yhtiön oikeuksien ja omaisuuden puolustaminen
  • Palveluun liittyvien mahdollisten väärinkäytösten estäminen ja tutkiminen
  • Palvelun käyttäjien ja yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojaaminen
  • Oikeudelliselta vastuulta suojaaminen

GDPR (EU:n yleinen tietosuoja-asetus)

Haluamme varmistaa, että olette tietoisia tietosuojaan liittyvistä oikeuksistanne. Jokainen käyttäjä on oikeutettu seuraaviin:

Pääsy tietoihin – Teillä on oikeus pyytää kopiota henkilötiedoistanne. Voimme periä tästä palvelusta pienen maksun.

Tietojen oikaisu– Teillä on oikeus pyytää, että korjaamme virheelliset tiedot sekä pyytää täydentämään puutteellisia tietoja.

Tietojen poistaminen – Teillä on tietyin edellytyksin oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietonne.

Tietojen käsittelyn rajoittaminen – Teillä on tietyin edellytyksin oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojenne käsittelyä.

Tietojen käsittelyn vastustaminen – Teillä on tietyin edellytyksin oikeus vastustaa henkilötietojenne käsittelyä.

Tietojen siirtäminen – Teillä on tietyin edellytyksin oikeus pyytää meitä siirtämään henkilötietonne toiselle organisaatiolle tai suoraan itsellenne.

Mikäli teette pyynnön, meillä on yksi kuukausi aikaa vastata pyyntöön. Mikäli haluatte käyttää jotakin näistä oikeuksista, ottakaa meihin yhteyttä.

Lasten yksityisyys

Palofy Analytics ei kerää tietoisesti henkilötietoja alle 13-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on toimittanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja alle 13-vuotiailta ilman vanhempien suostumuksen tarkistamista, ryhdymme toimiin näiden tietojen poistamiseksi palvelimiltamme.

Linkit muille sivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tarkistat Tietosuojakäytännön jokaiselta sivustolta jossa vierailet.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Informoimme Teitä mahdollisista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytäntömme tällä sivulla.

Ilmoitamme Teille sähköpostitse ja/tai näkyvällä ilmoituksella Palvelussamme ennen muutosten voimaantuloa sekä päivitämme tämän Tietosuojakäytäntödokumentin yläreunassa olevan ”Viimeksi päivitetty” -päivämäärän.

Suosittelemme tarkistamaan ajoittain, onko Tietosuojakäytäntö muuttunut. Muutokset tähän Tietosuojakäytäntöön astuvat voimaan, kun ne julkaistaan tällä sivulla.

Ota yhteyttä

Mikäli Teillä on mitään kysyttävää tähän tietosuojakäytäntöön liittyen, voitte olla meihin yhteydessä:

Sähköposti: gdpr@palofy.com